Fastighetsförvaltare

Lång erfarenhet i branschen

Måleri & bygg

Vi tar hand om renoveringen vid fastighetsförvaltning

Som fastighetsägare är det inte bara viktigt med den dagliga skötseln av fastigheten. Du kommer förr eller senare att behöva hjälp med underhåll och renoveringar. Samarbeta med oss så har du alltid en kompetent partner som är redo att ta sig an dina renoveringsprojekt.

Fullständiga måleritjänster

Måleritjänster hör till ett av de områden där man ofta behöver utföra underhåll. Det kan exempelvis handla om underhållsmålning av fasader och byggnadsdetaljer inomhus och utomhus. Oavsett om du hyr ut till privatpersoner eller företag så behövs det förr eller senare målning av olika utrymmen. Till exempel kan en hel lägenhet eller ett kontor behöva målas eller tapetseras om innan utrymmet hyrs ut till en ny gäst. Vi tar hand om dessa uppdrag och ser till att du får ett professionellt, snyggt och hållbart resultat.

Fasadmålning är mycket viktigt för att skydda din fastighet. Vi målar även andra byggnadsdetaljer såsom vindskivor, takkupor och plåttak vid behov. Vi arbetar med miljömärkta kvalitetsfärger så långt det är möjligt, men kan givetvis anpassa produkterna om du har specifika önskemål.

 Fasadmålning

Renovering & underhåll

Andra områden där man kan behöva hjälp med renovering och underhåll är till exempel badrum, kök och el. Till något större renoveringsprojekt hör bland annat takrenovering, fönsterbyten och uppdatering av VVS-anslutningar såsom stambyten. Här ser vi till att du får effektiva och ekonomiska tjänster som hjälper dig att underhålla fastigheten samtidigt som du spar pengar och resurser.

Vi har givetvis alla de certifikat som krävs för att utföra dessa typer av renoveringar och vi lämnar alltid garanti på arbetet som vi utför.

Du väljer själv de material som du vill använda vid renoveringen. Vi har tillgång till ett stort utbud av produkter som du kan se i vårt showroom och självklart kan vi även renovera med material som du själv köper in om du föredrar det.

Vi tar hand om dina renoveringar i fastigheten.