Fastighetsförvaltare

Lång erfarenhet i branschen

Förvaltning

Enkel administration av din fastighetsförvaltning

Vi arbetar ständigt för att göra förvaltningen enklare för våra kunder. Bland annat så får du tillgång till ett webbaserat ärendehanteringssystem som gör det möjligt för dig att logga in och se i realtid vilka ärenden som väntar och vilka som behandlas just nu. Du får tillgång till statistik för dina fastigheter och kan kommentera och kontakta din fastighetsskötare om dina ärenden. På så sätt är det lätt att bibehålla överblick och att följa upp utvecklingen över hur dessa påverkar din fastighetsekonomi och hur processerna ytterligare kan förbättras.

Kontinuitet är mycket viktigt för att du ska få en trygg och fungerande fastighetsservice. Därför ser vi till att du får en fastighetsskötare som verkligen får tid att lära känna dig, din verksamhet och dina fastigheter. Så blir det möjligt att arbeta effektivt och proaktivt för att förebygga problem innan de uppstår.

 Fasadmålning

Därför ska du anlita oss

Vår styrka ligger i att vi erbjuder allt från ett och samma ställe - vare sig det handlar om förvaltning av bostäder, industrifastigheter, kontor eller en skola.

Vi har välutbildade fastighetsskötare som klarar de flesta förekommande uppgifter och ett kompetent hantverkarteam som kan kallas in vid behov av renoveringar och underhåll som inte passar in under den dagliga skötseln. Hanteringen blir enkel för dig då vi blir din enda kontaktpunkt och direkt kan svara på när något kan åtgärdas.

Därtill erbjuder vi konkurrenskraftiga priser och mycket hög kvalitet på våra tjänster. Hör av dig idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

En trygg partner inom fastighetsförvaltning